<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8913860066751348750\x26blogName\x3dlinpunyastory!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/\x26vt\x3d5606478117579991729', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, April 1, 2011

pasal sbuah scooter aku perlu belajar sungguh sungguh:")

lyne    :BAPAK??adek mok bah scooter.
bapak:aa?belajar rajin rajin lok.kalau keputusan pmr ktk result
          dpat 3A jak bapak beli k ktk.
lyne   :kalau sekda 3A pak?
bapak:sekdalah scooter.....
lyne   :kalau ada 3A 2B 3D? macam ya ataupun banyak  fail gne?
bapak:sik kira lah janji ada 3A jak bapak beli k ktk.scooter apa ktk mok?
lyne    :ohh.okk.siktauk.tggalah!

nahh.tyme bapak aku madah gia aku ada lah rase cikit yang
aku ni perlu tingkatkan pelajaran aku.aku memang minat
sangat scooter nii.selepas bapak aku cakap macam tu.
aku cakap lah sorg dirik dlam hati ni kan,
komform sik dapat pun.so mybe aku rasa giveup kan and aku kate

lyne  :sikpayah jak lah pak.grenti  fail pun result adek kelak.agik mimi nok pandei
        dari adek gik sikda dpat gred 3A.apa gik adek nok
        sik pandey tok.
bapak:berusahalah!
lyne   :aokaok.
bapak:ktk mok tusyen dekk?
lyne  :siktauk -.-'

not in mood dah aku tyme ya.nampak sangat sangat lah bapak
aku tu buang kess kan.so aku really really nak nangis.
aku jugak tak tahu lah kenapa aku nak nangis kan padahal banyak
 lagi masa aku untuk membuat rivision.alaaaa.
aku nii memang macam nii.suka sangat mengalahhhhhhh -.-"

esok hari tu bapak aku ambil kakak aku and aku balek sekolah.
and dalam perjalanan nak ambel adek
aku yang bongsu tu bapak
aku bukak lah topiks sal scooter tukan.waa.memang suk giler giler
lah aku masatu.p bapak ku cuma kata brpa harga scoot tu jerr.
bukan nya nak beli pun.bapak aku kata scoot
jenama apa yang bagus&cantek?
kakak aku pun jawab aikon.tu bapak ku nyampok balek.
aikon sik seberapa kacak ada lah nama scoot yang
bapak aku sebut mase tu.lupa juga aku.aku dblakng tu senyap
jerr an taknak nak ambil tahu cost aku tahu kalau aku bercakap
nanti bapak aku hanya mampu bersenyum jerrr.memang setiap
scoot yang limpas dpan aku mesti punya aku jeles and suk suk
suk lihat scoot org tu.bahahahaha.tapi aku sabar jerr lah.
aku boleh berusaha jerr la stakat nii.ok. nanti kalau aku ada cerite
lagi aku kongsi kongsi lah kat korg ok.bahahahaha.macam biase.
assalamualaikum and selamat sejahtera :)



She blogged her story @ 12:55 AM



hye.sekarang aku nak criter pasal kawan facebook aku yerrr.hihihihihi

ok bermula dari aku kenal dia dari aku start berwalling
dengan dia nih aku rasa memang best lah berkawan
dengan dia nii.sporting sangat sangat.bahahahaha.
ohhh!aku tak tahu lah sangat asal dia ni tapi dia ni
orang miri jugak.and kalau aku boring mesti aku berwalling
and start kan perangai gila aku ni.hihihiihihihi.sama jugak
macam dia ni.hihihih.aku tak lah kenal sangat dengan dia
nii and aku tak pernah jumpa dia langsung.kiteorang kenal kenal
dari facebook ni and mula rapat lah start aku berwalling dengan
dia ni.tapi start aku berwalling dengan dia ni kan aku pikerlah
sangat dia nihh lelaki cost first aku tahu dia aku tengok status
yang dupdate dia.and si nya tok tek kata lelah tak salah
aku nak siapkan kerja rumah yang cikgu beri.bahahahaha
*entam jakkkkk.bahahahaha.lagipun mase tukan aku online
menggunakan hpone aku jerr bab kakak aku si mimi tu maseh
guna lappy so aku sabar jerrr lah nak tggu turn aku.
and dari situ lah aku kenal sidia nii.ape ape masalah
aku criter kat dia ni sebab aku rasa dia ni memang
kawan aku yang sporting lahhh.bahahahaha.
aku memang tak kenal sangat lah an dia ni and aku
suka lihat semua picture picture ny tok.hohoohho.
okk.before aku nak show kan gmba ny aku mok
kenal kan dirik nya lok lah ok pepppps!yang dmaksud kan
aku nii evol and famous name die ni Eeching evol.die nii
tinggal di sungai baong yang berdekatan dengan kubur islam tu.
bahahaha.tulah sangat aku.hahahahaha.ok.si evol ni muda
setahun dari aku maknenya tu evol ni form 2.
ohh ohh.sampai lupa pulak aku.evol nii sekolah d smkstjo.
hihihhi.


nya LOVE aku :))





She blogged her story @ 12:51 AM



ok.aku nak crita lah ckit pasal kisah aku hari nii.hihiihi.
ok mula pada sebelah pagi eyy.

ok.pagi ni macam biasalah aku bangun and terus pergi mandik.
selesai jer aku mandik,aku pakai lah pakaian sekolah aku and
terus pergi sarapan dengan nenek aku kan.aku kesian ngga
nenek aku sarapan sorg sorg so aku temankan lah nenek aku tu.
so kiterg makan makanla apa yang ada atas meja makan tukan.
bahahha.mak aku pun sudah siap and hantar aku kakak aku
dan adik bongsu aku.

disekolah tok nang bosan betoi lah.ok.aku mula dari start
aku masok sekolah yerr.haaa.pagi ni kakak aku minta lah
teman ny tek nggu kzen ku si qierah ya.and kebetolan juak
aku pun mok tunggu husband aku si zeyna ya.wee.
k kiteorg tggu lah di dpan dewan kan kost kazen aku
and husband aku tu lalu guna jalan tu jugak.bahahaha.
nasip jugak husband aku and si kazen ku tok tek
sama tyme datng and trus jln menuju ke arah aku.
boohohohoh.kesian kakak aku sik d agak.
HAHAHAHA.sekdalah mii.guro guro ajk bahhhh.
then kiteorang jalan lah sama sma kan nak nuju ke kelas
masing masing.kakak aku si mimi tu sama kelas an qiera
and aku pulak sama kelas an si ziana nihh,bahahaha.
aku cerita lah kat ziana yang aku tak sabar nak
hangout or jumpa an lina hari ni.so,ku crita crita
smpai jugak ke klas and kwan kwan aku yang lain
pulak say "HELLO LIN'S","MORNING LYNE'S"
and else lah.huahuuhau.kelas and rakan rakan aku
memang macam tu.jumpa aku jerr senyum jumpa
aku jerr tego menego.bahahaha.kadang kadang aku
nihh suka berjln an senyuman.aku tak ksah lah orang
gelar aku ni apa kan.janji aku ada senyum and aku tak
sombong.bahahaha.ok.first subjek pagi nihh sejarah and
ckgu sejarah aku tu langsung taknak keluar kan sepatah
suara pun mybe die merjuk kot an kelas aku kan.alaaaa.
hihhihhihi.and masa tu pkran aku mala jugak bpkir nak
cpat balit.hahahaha.tyme tu memang tak sabar betoii betoii
aku nak jumpa lina.huhuhuhuhhu.ok.second pariod subjek
meth and aku langsung tak ambil perhatian langsung kos aku
sudah siap buat correction or hw yg dbgik oleh ckgu aku tu kan
so aku takde lha bnyk sngt kerja yg perlu aku siapkan.
masa tu aku berckp ckp lha an kwn kwn aku.
aedehhhh.bnyk lerr crta.aku pun tetak tetak jerr laahhhh.
huhuhuhhu.berkali kali d tego ckgu pun aku maseh jugak
jadi hantu blkng tu.hhhihihih.okk.now ku taknak lah crita
bnyk kan.tak best pun.aaaalaaaa.

masa balit.ok.selepas aku balik dari sekolah aku terus
berlari ke jamban and aku mandik cepat cepat.okk.
aku taknak crita banyak lah.sudah aku sampai d pustaka.
oppp!lupe aku.haaa.macam mana aku kenal si lina nii?
okk.aku kenal lina ni dri aku form 1 lagi.
tapi tyme kami form 1 aku tak kenal sangat lah dengan dia.
kost dia tak sama classmate dengan aku kan.hihihii.haa.
masa aku form 2 nihh baru lah aku rapat dengan dia.
abahahhaahha.memang best lah kawan an die niii.hhhuhuh.
dia pndah masa form 2 jugak.ihiih.
ada lah hal tukan aku pun tak boleh lah crita kan.hihihhh.
sekarang ni dia dpndahkan d stjo situ.
and aku jugak tak selalu jumpa dia.hihihihi.
sampai saja aku d pustaka miri ni kan.
aku terus berlari and aku cakap
HYE LINAAAA! KMK RINDU KTK!
and she say back HYE LIN!KMK PUN SAMA:)
hahahaha.and kiteorg pun gelak lah sama sama.
wahhhh.bnyk cerita kami masa tu.huhuhuhu.tyme tu jugak lina
nih nak beli barang bf die kn.so kiteorg plen nak pergi parkson jap.
nak beli barng bf dia.bf dia ni kazen aku sendiri and
sama diam dirumah aku.huhuhuh.p hari ni jugak dia
balik mukah.hihihi.dalam perjalan kmi nak pergi ke parkson
tu kiteorg sempat lagi tauuu snap snap gmba.uhuhuhuhu.
aku memang suk gilerrr lah hari tu.huhuhuh.haedehhhhh.
malas la aku cerita sal kiteorg d parkson tu.hihihih.

selesai sudah kiteorg beli present bf nya tek kiteorg laju laju
balek and kiteorg sempat lagi singgah d tnggak spa tu kost
lina nihh nak tulis sepatah dua patah ayat  untok bf die tu.
hahahaha.lawak lah lina mase ni.haedehhhh.dalam
perjalanan balek tu aku and gerl gelak gelak sambil makan
cakoi yang d beli oleh si gerl tok tek.bahahahaha.dont care
lha pa org nak ckp kan.p masa ni aku and gerl memang lapar
betoi lah kan.hhhihihihihih.ok.sampai d pustaka tu balek
kiteorg pun sempat lah lagik nak snap snap gmba.hihihi
.masa balik tu ada lha 2 3 orang yang manggil nama aku.
aku pun tak tahu sapa tu.aku biar jer lah diaorg nak panggel
panggel aku kan.hihhhihihihi.and lina minta teman aku untok
 jumpa si bf nina yatek.man nama ny kzen aku.hahahaha.
and aku teman lha nina kan so dieorg jumpa lah d tempat
dudok dilua pustaka ya.and dalam 15 29 minit gia,mak nini ni
datang and terus tunjuk kearah nina and man ni dating.fuhhh.
memang nervous betoi aku tyme tu.AAHAHAHAHA.
p alhamdulillah lah mak nina ni maafkan nina.sudah sudah.
tidak best pun blog aku kali ni.hhahahaha.



She blogged her story @ 12:41 AM



hye sori lah tersangat sangat yerrr.bahahahahahaha.
lamak dah aku tok sik update blog and aku memang
miss betol betol dengan blog aku ni.yerr yerr.
bukan apa kan.aku sekarang ni bukan nye dpat online sangat pun kan.
line pun tidak seberapa bagus.alamak aii.macam mane tuu.haa.
so,dengan membuang masa nak menunggu line
aku sempurna tukan aku sempat lah lagi membuat
revision kan.hhuuhuh.ni dah masok bulan april.
aku pun belom ready lagi nak pmr.
so aku harap aku nak lulus subjek yang aku lemah sekarang.
heyya.exam aku mggu lepas semua nye fail kecuali subjek
sivik,pjpk, and else bawah 40 jerr.
kira fail lah tu kan.maseh gred d tu maseh gagal bagi aku tauuu.
haedehhh.tapi aku bersyukur lah sikit aku dapat mrkah macam tu.
tak macam tahun lepas kan.semuanye terok terok jee.aedehhh.
perangai aku disekolah tahun ni memang banyak jaoh
berubah lah.macam tahun ni aku suka bawa beg
berat berat lah and tahun lepas beg pun aku tak suka nak bawak.
HAHAHAHA!not funny baa kan tidak bawa begg.
aedehhh.sekarang nihh aku lebeh tumpukan perhatian
aku kepada matapelajaran meth,sc,bi and bm aku.
 alaaa.bm aku sem i ni ggal lah.haedehhh.malu aku.
p pa boleh buat kan.setakat tu je yang kita dapat.hihihhihihi.
anyway i dont want to giveup course have many choise bleblebleble.
nakpa ka.hahahahaha.okk.crita aku dsekolah lama lama ni ok lah.
but have a lot of prolems that make me so mentelllllllllllllll!haiyaaaaa.
banyak lah masalah aku.crita pasal dengki dengan aku pun ada tau.
susah kan jadi aku.haedehhhh.p aku tak lah nak nyalah sape sape
lam hal ni kan.aku jugak satu,dengar sangat cakap orang yang
tidak betol pasal kawan aku.p semua benda ni mesti ada
hikmah nya kan.huhuhuuhh.aku tak kesah lah diaorang nak
cakap aku apa kan.tapi aku tak suka lah ada orang ni buat
crita yang lebeh lebeh pasal aku.apa lagi kalau orang tu jahat
kan aku kat orang lain.huhhhh.memang sakit sangat hati tu kan.
bahahahaha.ok lah.sampai sini jerr lah yang aku dapat kongsikan
cerita aku.kos aku nak study lagi ni.and aku takde
banyak masa nak berdepan dengan lappy ni jerrr.
bahahahahaha.terimakasih:)so assalamualaikum for muslim
selamat sejahtera for a non muslim:)gudluck for me and yourssss!"
DARE TO BE DIFFERENT DON'T BE A FOLLOWER!



She blogged her story @ 12:28 AM