<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8913860066751348750\x26blogName\x3dlinpunyastory!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/\x26vt\x3d5606478117579991729', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Saturday, April 2, 2011

kwan yang sememangny rapat:)
okk.aku nak cerite kan sal sorg budak nii.
and aku memang tak dapat nak lupakkan 
memories yang aku dengan die ni sepajang 
aku masok sekolah menengah nii.hihiihhih.
aku dengan die ni memang dah berkawan sejak 
tingkatan satu lagi and sampai sekarang 
kiteorang maseh berkawan lagi kost die nihh memang 
paham perasan aku and aku suka lah share share 
crite aku kat die nihh kan.huhuuhuh.ok.
bermula aku tingkatan satu aku mula kenal die 
dari pejabat guru.hiihihihi.yang aku ingat mase tu 
aku nak pergi rehat and die pun barok balek dari 
kop mybe after beli brng makan kot kan.hhuuhuhuh.
aku dapat ceriter lah yang die nii memang ade nak 
cuba takle aku.tapi aku ni jerr yang taknak.
memang aku taknak sebab aku taknak lah friendship 
kiteorg nii spoil kan gara gara tu.so aku buat keputusan 
nak berkawan jerr dengan die nii.hihihihih.sepanjang aku 
tingkatan satu tu aku memang malu setangah mati tau 
dengan si die nii.ade lah dalam setahun tu kiteorg text text and calling²:).
as friend.permulaan aku masok tingkatan 2 tu aku 
memang tak sangka yang aku ni sekelas dengan si 
die nii.bab aku memang malu lah betol.kebetolan jugak 
kiteorng masetu di arahkan oleh guru tingkatan aku untuk
 dudok sama so aku terpaksa jerr lah nak nahan rasa malu ku ni.
bahahahaha.esok esok tu kebiasaan lah aku kan so 
takde lah papa lagi aku pun hal dalam setahun tu.
adelah pertengahan bulan tu aku ada sikit tak ngam dengan 
si die ni kost salah faham and membuat kiteorang berpecah 
semua.hihiihiihiihihi.aku memang tak mahu mase tu nak berklae 
an si die ni kan.tapi apa aku boleh buat.aku memang emosi 
sangat masa tu.so.jusst go ahead lah apa yang aku akan 
buat mase tu.and lama lama tu aku ngam balek an si die 
ni kos die ni cakap yg aku ni maseh tak ingat janji janji 
kiteorg dulu.so aku pun maafkan juga si alip nii.bahahahaha.
ok.sekarng aku nak crite aehh pasal aku tingkatan 3 nii.
dalam tahun ni aku takde masalah lagi.kalau ada tu aku 
update lagi ok:)oh sebelom aku lupak.orang or kawan 
yang aku maksud kan ni ialah si MOHD NUR ALIFF 
or nick name die ni ALIFF jerr.die nih sama umor 
dengan aku dan laher pada bulan 26 june.bahahahaha.
die nih sekarang ade yang punye.so kalau nak 
tahu sape die nih cuma viewer jerr fb die macem 
biase mohd nurr aliff :) hihhiii.








She blogged her story @ 1:17 AM



ok.firstly aku nak ceritakan pasal kawan kawan ataupun family aku dlm klas aku.
hihihihi.bermula dari husband aku ziana or famous name nya siti norziana.
hihhhhihi.ok.aku kenal ziana ni dari aku tingkatan 2 lagi.
tu pun masa pertengahan bulak kiteorang mula rapat.
bahahahaha.masa aku tgkatan 1 dulu memang aku ada sombong sikit.
hihhhhihihihihi.aku pun tak ingat lah apa yang aku
buat kan mase aku tingkatan 1 dulu.okk.
ziana ni ada macam friendly sikit and die ni tak suka d anok oranglah.
hhihihhih.ok.sekarang nih aku sama kelas an ziana ni and kerja
kiteorang kat kelas memang asyik mengumpattttt jerr.
p kiteorg ngumpat tu tak lha nak jahat kan org.hihihhihi.
aku main dengar dengar jee.and aku suke tau kawan
dengan si ziana ni sebab die ni ada lah cikit sporting and
die suka dengar luahan aku.bahahahaha.aku taknak lah cerita lebeh.ok.



ini konipunya kisah.or macam biase famous name conielyne wong:)bahahahhah.
si cony nihh ada mix mix sikit.aku pun tak tahu jugak lahh.
aku pun suke kawan an die ni.
sebab aku tak pernah tauu dapat kawan kristian macam si koni nii.
si koni ni tak lah sangat macam orang kristian.
dalam kawan aku die sorg jerr kawan kristian aku yang rapat dengan aku.
hihihihihi.die ni aku dpat cakap ade sensetif sikit lerr.
tak lah banyak tukan.ada lah sikit sikit part die nii.
and aku suka pgang punggung die.bahahahaha.
tapi kan tapi kan nya tok kan ramei bah peminat nya.
HAHAHAHAHAHA!sekdalah koni.men men jak:)hihihiihi.
ok.aku taknak lha cerita lebeh lebeh kan.
so sampai sini lah aku dpt cerita sal si conielyne nii.
bahahahaha




kembali kepada zahirul:)ok.
aku nak cerite sal die nihh.ok guyy.
die nihh kawan lelaki aku yang selalu rapat dengan aku,
coni and esp ziana kost ziana ni dudok sebelah die.
hihiihi.kiteorg empat ni memang kawan rapat,
sorg ada problem memang kiteorang bantu sama sama
and selesai kan sama sama.hahahahaha.
aku memang sayang dengan kawan kwan aku nii.hehh hehhh.
zahirul nii suka sangat berkawan dengan perempuan and
susah sangat nak tengok zahirul ni begaul dengan lelaki
maksud aku kawan lelaki sekelas aku.bahahahaha.
okk.aku taknak lah share banyak sangat.bahahaha



She blogged her story @ 1:09 AM