<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8913860066751348750\x26blogName\x3dlinpunyastory!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://elinmasehdara.blogspot.com/\x26vt\x3d5606478117579991729', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, May 6, 2011

hello semua?
HAHAHAHAHAHA!
ok. sekarang aku mok kenalkan dirik aku lok k.
hahahahaha. ok. nama aku
nursyaizlyne binti nordian ahmad <-- ohh nama bapak aku.
hihihihi. nama pangilan aku biase org panggel elin.
and my uncle <-- ngah ass panggel aku alinn. HAHAHAHA.
 the others semua pnggel aku linn<-- esp m curzen. ihihhhi.
ok. aku diam di pujut padang kerbau miri <-- satu rumah dengan
Fatimah <-- nenek aku. huhuhuhu. ok.
umur aku maseh 14 tahun 2011 <-- ni masok 15 lahhh aku.
tak saber ny tggu 19november <-- haa bulan ni aku birthday tauu.
HAHAHAHA. nang sik sabar abis lahhh aku! ok. sambong gik.
SMK datok permaisuri <-- sekolah aku sekarang tok and
aku dah 3 tahun belajar di sekolah datokkk. ohh. aku lupak.
tima aku darjah 1 and 2 aku sekolah d --> srk jalan bintang and
time aku darjah 3456 aku sekolah d --> srk south. err.
banyak memori aku time aku kecik kecik lok. hAHAHAHAHHA!
ok. aku orang melayu and islam tulen.
for does know me just follow my blog ok.
thankyou before. ohh. oyeahhh.
aku mok show lah duak tiga muka aku kan.
hahahahaha. letssss


time tok aku ada d pantei esplanade. and aku suka picture tok
kost picture tok sekda edit. gne? ok x ok x? hahahaha



second picture. tok gambar aku time di stadium.
memang pict tok aku ada edit sikit.
hihiihihi.



then tok gambar aku sik k spack. upps. HAHAHAHAHA! 
time tok aku di city fanss. hii. aku sendiri yg snap gmba tokkk.







She blogged her story @ 9:09 PM